Over mij

Over mij

Mijn naam is Angela Mensinga, geboren in 1971. Ik ben getrouwd en moeder van 3 zoons. Het is mijn passie, om mensen te helpen en in hun kracht te brengen zodat zij beter in balans zijn en hierdoor beter in hun vel zitten.

De interesse voor voetreflex ontstond al in mijn jeugd toen ik veel last had van keelontstekingen. Zowel de huisarts als de KNO arts konden de oorzaak niet achterhalen. Mijn moeder stuurde mij naar een voetreflextherapeute welke ontdekte dat mijn verstandkies de problemen gaf. Nadat deze was verwijderd waren zijn de keelklachten niet meer teruggekeerd. Toen ik op latere leeftijd niet lekker in mijn vel zat heb ik opnieuw een voetreflextherapeute opgezocht. Ook zij hielp mij van mijn problemen af. Ik raakte zo gefascineerd dat ik in 2012 de studie voetreflextherapie ben gaan volgen. In 2017 studeerde ik af als HBO voetreflextherapeute en ben mijn eigen bedrijf “Angela Voetreflex” gestart. Inmiddels heb ik mijn baan in de administratieve sector opgezegd om mij volledig op mijn bedrijf te kunnen richten.

Ik ben heel blij dat ik mijn passie nu in de praktijk kan laten zien. In korte tijd merkte ik al dat ik mijn klanten met hun klachten kan helpen. Vertrouwen, rust, ontspanning en oprechte interesse is daarbij naast de benodigde kennis en kunde voor mij heel belangrijk.

Ik ben aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) en RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg). Dat betekent dat de meeste ziektekostenverzekeraars de behandelingen (bij een aanvullende verzekering) geheel of gedeeltelijk vergoeden. U heeft geen verwijzing nodig van een arts.

Ook ben ik penningmeester bij de NVVT (Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten). Dit is een bijscholingsvereniging voor voetreflextherapeuten.

Ik wil iedereen, wie mij het vertrouwen geeft om hem of haar te behandelen bedanken dat zij mij helpen mijn passie uit te dragen. Hier haal ik enorm veel voldoening uit.

Zullen we mijn passie met uw uitdagingen combineren? Ik hoop dat ik wat voor u kan betekenen,

Liefs Angela

Schuiven naar boven