Tenen lezen

Tenen lezen is een methode die het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren.

De vorm van de tenen krijgt een mens mee, maar de stand wordt grotendeels bepaald door hoe men omgaat met prikkels van buitenaf. Je tenen kunnen na verloop van tijd veranderen ten gevolge van de innerlijke processen.

Het is interessant voor iedereen die dicht bij zichzelf wil blijven en zichzelf (beter) wil leren kennen. Het biedt inzicht in je sterke eigenschappen, maar ook in mogelijke valkuilen. Zo kan het je ondersteunen bij het nemen van beslissingen en helpt het je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen.

Het biedt handvatten voor het versterken van relaties. Inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect. Ook is het een welkome hulp bij opvoeding. Wanneer opvoeders inzicht krijgen in hun kind kunnen zij bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Een consult tenen lezen duurt ca. 30 minuten. Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk te komen, dan is een schriftelijke analyse ook mogelijk.

Mini-consulten (10 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf. Een mini-consult per foto is tevens mogelijk. Leuk om cadeau te geven!

Wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen.

 

Tenen lezen bij Gieren met Goor.